Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodič kroz događanja

Danas u Zagrebu: 1.Roman Veljka Đorđevića i povratak na mjesto zločina

26.03.2011., Trg Petra Preradovica-Cvjetni trg, Zagreb - Earth hour - sat za planet Zemlju. Diljem svijeta ugasena je rasvjeta na najpoznatijim znamenitostima. I Hrvatska se je pridruzila ovoj inicijativi gasenjem rasvjete uz prigodan zabavan program na k
30.03.2016.
u 14:37

Što se od kulture nudi večeras u našem gradu

1. Roman Veljka Đorđevića "Glumac na kauču” naslov je romana zagrebačkoga psihijatra i psihoterapeuta prof. dr. Veljka Đorđevića koji će biti predstavljen danas u 14 sati u kazalištu Gavella.

2. Riječi, rupe, knjige Gdje je granica knjige, istražuje umjetnica Irena Frantal čija se izložba otvara večeras u 19 sati u Galeriji ULUPUH u Tkalčićevoj 14. Postav je nazvan “Riječi, rupe, knjige”.

3. Povratak na mjesto zločina Zli bubnjari i Pajino jato nastupit će večeras u 20 sati u Galeriji SC-a na otvaranju izložbe “Povratak na mjesto zločina”, koja predstavlja artefakte njezina programa iz razdoblja 1990./1991.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije