Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Rudešu

Autom sletjeli u potok: 'Poletjeli su kao u filmu, oštetili su još dva auta'

Autom sletjeli u potok Vrapčak u zagrebačkom naselju Rudeš
Foto: Čitatelj
01.10.2019.
u 22:11

Vatrogasci su rekli da u autu nisu bili ni vozač ni suvozač. Policija je izašla na teren

Jedan Peugeot 206 završio je večeras u potoku Vrapčak u zagrebačkom naselju Rudeš, u Ulici Roberta Frangeša Mihanovića. Policija je izašla na teren.

- Sve se odvilo pred mojim očima. Vidio sam dvojicu u automobilu kako velikom brzinom preko parkirališta dolaze do rubnika pa na travu da bi u idućoj sekundi završili u potoku - rekao je jedan čitatelj za 24 sata.

- Što da vam kažem? Kao u filmu je automobil poletio u zraku i pao kao kamen u potok. Dok je vozač vozio u rikverc još je oštetio dva parkirana automobila. Na jednom je pokidao retrovizor - dodao je.

Vatrogasci su rekli da u autu nisu bili ni vozač ni suvozač.

Pogledajte video najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama:

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Antidominium
21:09 02.10.2019.

Na snimci najlošije parkiranih auta u Hrvatskoj, najviše je krkana s mercedesima pa onda BMW. Znači da ih vlasnici imaju radi statusa, drugačije kazano: neoteani, neobrazovani malograđani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije