Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI INTERVJU NA BADNJAK

Zašto meteorolozi griješe i kakve promjene nam uskoro dolaze? Zoran Vakula otvoreno progovorio o svemu

24.12.2021.
u 13:05

Ima ljudi koje ne treba predstavljati. Za njih su svi čuli, za njih svi znaju. I to po - dobru. Omiljeni su, poštuje ih se. Cijeni se njihova stručnost, a usto su i omiljeni jer u njih je i šarma, i veselosti, i spontanosti. Neke životne iskre. Jedan od tih rijetkih, kojeg će na ulici svatko u trenu prepoznati, jest netko kome bismo odmah dobacili, ili ga pitali, ponešto o vremenu, kiši, vjetru, vrućini, hladnoći... I mi ga često o tome pitamo. I u vaše i u svoje ime. Ali eto, ovaj put odlučismo pitati ga neke druge stvari. Kako je to Zoran Vakula postao to što jest. I krenusmo, a kako drukčije nego od malena.

Komentara 7

Avatar kastanjer2
kastanjer2
13:00 24.12.2021.

Meni nije jasno ako je topliji zašto se ja smrzavam?

ZD
zdravljak
14:18 24.12.2021.

Griješe zato što nisu nepogrešivi! Pa to je valjda svima jasno!

JA
JaSamCovjek
14:23 24.12.2021.

Kakvu plaću imaju ovi ljudi? Vjerojatno masno ih plaća HRT. Ali ako ne radiš negdje na televiziji ili radiju što u toj struci možeš raditi i može li se živjeti od toga? Uglavnom djeluje jako fin posao, vrijeme vidiš naa ekranu, sve je ispred tebe. Ali najjače mi je kada stave ikonu sa Suncem, oblakom i kišom sve skupa. I oni su sebe ogradili realno jedno od toga će biti. Mah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?