Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zbog nekoliko stotina kuna istukli majku i kći kojima su ušli u kuću

razbojnici
Dragutin Šantoši
31.01.2010.
u 14:51

Žene su čule lupanje na vratima, a nedugo zatim u kuću su upala dvojica muškaraca. Mašući pištoljima odmah su im zaprijetili, a zatim su ih počeli udarati po glavi

Dvojica nepoznatih muškaraca u subotu su opljačkala N. V. (59) i njezinu majku D. V. (83) u njihovom domu u Lučkom.

Kako doznajemo, oko 17.45 sati dvije žene čule su lupanje na vratima. Nedugo zatim u kuću su upala dvojica muškaraca. Jedan od njih prišao je N. V. koja je u tom trenutku bila u kupaonici, a drugi se “pobrinuo” za njezinu majku koja je sjedila u kuhinji.

Mašući pištoljem odmah su zaprijetili preplašenim ženama, a zatim su, ih počeli udarati po glavi ne bi li im otkrile gdje skrivaju novac. Kada su shvatili da nisu odabrali prave mete pokupili su nekoliko stotina kuna koje su N. V. i D. V. imale uza se i pobjegli u nepoznatom smjeru.

I majka i kći lakše su ozlijeđene te im je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, a za drskim pljačkašima se i dalje traga

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar punkufer
punkufer
11:22 01.02.2010.

Zbog ovakvih treba uvesti rezanje ruku, težak fizički rad i batine.

OB
-obrisani-
18:39 31.01.2010.

Srbi ili branitelji? Hrvati ne mogu nikako biti!

OB
-obrisani-
15:39 31.01.2010.

Uvesti, sarijatski zakon... Statistika pokazuje da tamo gdje se primjenjuje ovaj zakon, skoro da ne postoji kriminalitet.. Jedini nacin da bi se sacuvalo drustvo od ovakih drskih lopova je , osjecanjem sake istih... Koliko to izgledalo surovi, njihova patnja ce ce sigurno pomoci, citavoj naciji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije