Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOPOVI IZ DDR-a

Zbog nacističke povijesti Nijemci ne daju Ukrajincima oružje, pucaju velike podjele u NATO-u

23.01.2022.
u 06:59

Ovo je rani test za novog njemačkog kancelara Olafa Scholza i njegovo vanjskopolitičko usmjerenje, govore analitičari

Komentara 54

PE
PeroJoso
09:08 23.01.2022.

Kad se čovjek samo sijeti što su im rusi uradili u doba velike gladi, na najokrutniji način izgladnjivanjem ukrainaca pobili 4 miliona, u drugom svjetskom ratu koristili ih kao topovsko meso za kopanje rovova na prvoj liniji fronte. Kako može uopće postojati ikakva ljubav između ukrainaca i rusa narednih 5tis gidina. Krim je trbao biti obeštećenje Ukraine za sve zločine rusa prema ukraincima i sada im je to oduzeto. Napadne li putin ponovo samo će potvrditi fašističku povjest rusije. I amere i brite može biti sram na huškačku politiku koju provode po medijima. Postoji izrazito jednostavno riješenje, da se ukrainu proglasi neutralnom i da ju kao takvu svi prihvate po istom principu kao i švicarsku.

YE
yelloman
08:44 23.01.2022.

Njemci su okupirali mali dio Rusije u 2svj ratu, ali su zato okupirali cijelu Ukrajinu i imali tamo brojne logore. Putin kao i sovjeti falsificirraju povijest i preuzimaju zrtvu i zasluge iskljucivo na Ruse. 7 miljuna Ukrajinaca je stradalo u 2 svj ratu.

KN
Knez
09:40 23.01.2022.

Njemačkoj se sve svodi na ekonomiju i profit, što bi oni protiv Rusije čiji plin joj je toliko potreban. Čitava EU Rusima odredila sankcije ali Nijemci zato posluju s njima kroz sjeverni tok 2. Naše male državice su im samo izvor jeftine radne snage i sirovina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?