Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juncker Putinu:

'Zašto Luksemburg još nije napao Rusiju?'

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
09.05.2017.
u 18:10

Jean-Claude Juncker rekao je da je u dobrim odnosima s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, a u tome mu pomaže i njegov istančani smisao za humor.

Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker rekao je da je u dobrim odnosima s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, a u tome mu pomaže i njegov istančani smisao za humor. 

Prema pisanju dnevnika Frankfurter Allgemeine, Juncker je tijekom posjeta Akademiji za znanstvena istraživanja i politiku u Bonnu ispričao vic kojim smiruje ruskog predsjednika. 

Vladimir Putin
1/20

'Zašto Luksemburg još nije napao Rusiju?'

Poznato je da je Putin u vrlo zategnutim odnosima sa zapadnim silama jer su mu uveli sankcije nakon što je anektirao Krim i napao Ukrajinu. 

- Zašto Luksemburg još nije napao Rusiju? Nemamo mjesta za tako veliki broj ratnih zatvorenika - kazao je Juncker Putinu kako bi ga udobrovoljio tijekom jednog od njihovih susreta.

Juncker je od 1995. do 2013. godine bio luksemburški premijer, dok je prije toga bio ministar financija.

Komentara 3

MP
miroslav.petkovic.7564
23:06 09.05.2017.

Stvarno duhovito i za nasmijati se.Mislim da Vladek i ne zna tko je ovaj.

KA
kajbum
07:53 10.05.2017.

Da puknes od smjeha

DU
Deleted user
15:34 10.05.2017.

autoru članka na znanje: rusija je povratila a ne anektirala krim i rusije nije napala ukrajinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije