Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelj Rusije

Ukrajina zabranila ulazak Stevenu Seagalu jer je "nacionalna prijetnja"

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
06.05.2017.
u 11:48

Glumac poznat po ulogama u filmovima "Otporan na metke" i "Pod opsadom" nije dobrodošao u Ukrajinu jer je na glasu kao prijatelj ruskog predsjednika

Ukrajina je zabranila ulazak u zemlju američkom glumcu i majstoru borilačkih vještina Stevenu Seagalu sljedećih pet godina jer je prijetnja nacionalnoj sigurnosti, objavila je novinska agencija Interfax u petak.

Seagal, koji je dobio rusko državljanstvo u studenome, javno je podržao rusko pripojenje ukrajinskoga poluotoka Krima.

Glumac poznat po ulogama u hollywoodskim uspješnicama "Otporan na metke" i "Pod opsadom" ima crni pojas sedmog stupnja u aikidu i na glasu je kao prijatelj ruskoga predsjednika Vladimira Putina, također ljubitelja borilačkih vještina.

Seagal, 65, odrastao je u Kaliforniji i tvrdi da ima rusko i mongolsko podrijetlo.

Putin je državljanstvo dao i francuskome glumcu Gerardu Depardieu i bivšemu svjetskom boksačkom šampionu Royu Jonesu Junioru, koji također podržavaju rusku aneksiju Krima.

Komentara 9

RA
ranko75
12:46 06.05.2017.

Pustali ga,ne pustali ga Stiven im je usao filmom "Ukraina u plamenu". On je vec unutra i djeluje, film gledaju, a kijevska hunta moze samo da stenje i uzdise.

Avatar abcd
abcd
12:53 06.05.2017.

A on bi kao htio ici u Ukrajinu? Hehe, od tamo bjezi tko god ima IQ veci od 90.

Avatar Proleter
Proleter
12:57 06.05.2017.

Ukrajina ima najgoru vlast u Evropi, a to stvarno nije lako jer je konkurencija golema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije