Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Vlasnik barke na koju je pao clio: Napravit ću novu

rijeka clio na barci
Foto: Nel Paveletić/PIXSELL
1/2
29.10.2014.
u 10:00

Auto je zdrobio barku u plitkoj Rječini te su ga dizalicom vadili van

        – Barka je potpuno uništena, zdrobljena, autom ju je nabio u dno. Rječina je plitka. Nije to ništa strašno, događa se svašta, najvažnije je da nitko nije stradao. Ma napravit ćemo novu – posve nam je smireno rekao Tomislav Ukalović, vlasnik barke na koju je u ponedjeljak navečer u Rijeci pao renault clio, dodajući kroz smijeh kako će onda čekati da se nešto slično ponovi.

Ukalović kaže kako je najvažnije da je vozač živ i neozlijeđen. Potez vozača clija Kristijana U. (30) podsjeća na nedavni hit s YouTubea 58-godišnje Murteranke koja je u Tisnom preletjela pokretni most. Ovaj put spektakularan let auta dogodio se nakon probijanja zaštitne ograde te je clio završio u Rječini, nasukan na privezanu barku. Kristijan U. vjerojatno teško može objasniti što se zapravo dogodilo. Očevici kažu da je razlog neprilagođena brzina, no kako nam je potvrdila policija, ovoj vozačkoj vratolomiji kumovao je i alkohol.

Nešto prije 19 sati Kristijan U. vozio je iz smjera Pećina i na križanju Šetališta Andrije Kačića Miošića i ceste D404 sletio s kolnika. Srećom je prošao bez ozljeda. Sudeći po tragovima, namjeravao je skrenuti desno, ali zbog prevelike brzine nije uspio. U toj neobičnoj putanji nije ga zaustavio ni pješački otok kod semafora, pomeo je stupić, svom silinom udario u ogradu i potom preletio preko ruba. I Dževad Zdionica, vlasnik barke koja je u ovoj nesvakidašnjoj nesreći nekim čudom ostala neoštećena, kaže da je velika sreća da je vozač prošao bez ozljeda

.– Oštećen mi je vez, otišle su sajle, ali lako za to, popravit će se – kazao je Zdionica. Nakon sat i pol vatrogasci su autodizalicom izvukli clio iz Rječine. Gotovo filmska nesreća postala je glavna atrakcija, mnogi su iskoristili priliku da fotografijaru sudar clija i barke.     

>> Suprug tvrdi: Moja Maja vrlo je spor vozač. Ona nikad ne luduje po cesti

>> Pogledajte kako je vozačica autom preletjela preko mosta u Tisnom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije