Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK NE IZLAZI DANAS

Vjekoslav Prebeg ostaje u bolnici: 'S obzirom na ono što je prošao, dobro je da mu se pruži psihološka pomoć'

Zagreb: Vjekoslav Prebeg kolima hitne pomoći prevezen u KB Dubrava
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
23.09.2022.
u 11:21

Nakon što su mu liječnici utvrdili ranu od granate na desnom ramenu i vidljive ubode od stjenica, koje je zadobio za boravka u lošim uvjetima, te nakon testiranja PCR testom na COVID-19, uslijedio je psihološki pregled

Vjekoslav Prebeg ipak će ostati još koji dan u bolnici, do ponedjeljka sigurno, potvrdili su nam u KB-u Dubrava. Fizički je dobro, što su liječnici u KB-u Dubrava potvrdili još u četvrtak kad je onamo dopremljen.

Međutim, nakon što su mu doktori utvrdili ranu od granate na desnom ramenu i vidljive ubode od stjenica, koje je zadobio za boravka u lošim uvjetima, te nakon testiranja PCR testom COVID-19, uslijedio je psihološki pregled.

– Somatski je u redu, ali su psiholozi i psihijatri zaključili da je nakon svih teških situacija i trauma kroz koje je prošao svakako dobro za njega da razgovara sa stručnjacima, da mu se pruži psihološka pomoć. Zato će ostati još neko vrijeme kod nas, do ponedjeljka sigurno – rekao nam je prof. Toni Kolak, pomoćnik ravnatelja KB-a Dubrava, koji i sam ima veliko ratno iskustvo s bojišnica u Hrvatskoj i BiH. 

Vjekoslav Prebeg jučer je stigao u Hrvatsku. Oslobođen je uz još devet zatvorenika iz Velike Britanije, SAD-a, Švedske i Maroka. Prije leta za Saudijsku Arabiju, koja je posredovala pri oslobađanju, zarobljenike su u zračnoj luci pregledali liječnici.

VIDEO Vjekoslav Prebeg kolima hitne pomoći prevezen u KB Dubrava

Ključne riječi

Komentara 16

ZU
Zujim
11:52 23.09.2022.

Sve koji ubijaju po svijetu za tudje drzave, a nasi su drzavljani, po povratku u HR odmah na sud i u zatvor. To su psi rata.

DU
Deleted user
12:03 23.09.2022.

Tko mu zdravstveno osiguranje plaća? Da li i on mora čekati 2 godine na magnetnu rezonancu? Možda je najbrži put do magnetne počinjenje kaznenog djela te iz zatvora se odmah dobije termin. Nema što, Hrvatska je raj za korupciju i kriminal!

DU
Deleted user
12:15 23.09.2022.

Sam pao sam se ubio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije