Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povodom blagdana

Vinkovački HDZ darovao Vinkovčanima 1 800 jaja

pisanice, uskrsna jaja portal (1)
Zeljko Mrsic/PIXSELL
30.03.2013.
u 12:32

Veliki broj Vinkovčana pohodio je štand HDZ-a gdje su im čelnici stranke darovali jaja, a za djecu slatkiše i balone.

Vinkovački HDZ danas se u pješačkoj zoni u središtu Vinkovaca družio s građanima povodom uskršnjih blagdana. Veliki broj Vinkovčana pohodio je štand HDZ-a gdje su im čelnici stranke darovali jaja, a za djecu slatkiše i balone.

- Tradicionalno se družimo s građanima na Veliku subotu uoči Uskrsa ne samo da bi popričali s ljudima i doznali koji ih problemi tište, a u današnje krizno vrijeme zaista ih je puno i vrlo su teški za većinu građana. Želimo ovom današnjem druženju dati i socijalnu notu i pokazati socijalnu osjetljivost pa smo darovali 1 800 jaja našim siromašnijim sugrađanima kako bi i oni proslavili uskršnje blagdane u ozračju kako i nalaže tradicija - rekao je Luka Burilović, predsjednik GO HDZ Vinkovci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije