Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA PRIČA

VIDEO Spasili psa koji je 'zaglavio' na mostu pa ih kod veterinara čekalo iznenađenje

30.09.2020.
u 10:23

Psa su nakon spašavanja udomili, a firma Stantec je ponosno objavila video spašavanja.

Craig Jenkins i Ryan Nataluk, zaposlenici tvrtke Stantec, postali su pravi heroji nakon što su spasili psa koji je prošle subote 'zaglavio' na mostu u američkoj savezoj državi Mississippi. Most visok oko 36 metara povezuje mjesta Natchez i Vidalia.

Pas se nalazi na konstrukciji ispod mosta, a pronašao ga je Jenkins koji je obavljao rutinsku kontrolu mosta. On je bio u društvu još četvorice kolega.

- Popeli smo se na vrh sjeverne strane mosta. Završio sam s pregledom i putem radija sam razgovarao o tome koji je naš idući plan. Pukom srećom sam pogledao preko mosta i vidio psa. Pogledao sam još jednom i nakon toga javio dečkima da se na mostu nalazi pas - rekao je Jenkins.

Kolega Ryan ga je upitao je li siguran da se ne radi o rakunu na što mu je Jenkins odgovorio da je siguran u to da se ispod mosta nalazi pas.

Ubrzo je počela operacija spašavanja, a Ryan Natluk spustio se na konstrukciju ispod mosta kako bi dignuo psa što je snimila i kamera.

Ryan je tada primio ženku Plavotočkastog rakunskog goniča i dignuo je iznad glave kako bi ju primili policajci koji su došli pomoći. 

Psa su nakon spašavanja udomili, a firma Stantec je ponosno objavila video spašavanja. Nakon što je odvedena veterinaru na pregled ustanovljeno je i kako očekuje štence.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije