Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAČUNALI NA 'ŽELJEZNU KUPOLU'

VIDEO Snimljen trenutak napada na izraelski grad: Građani stajali na ulici i gledali kako pada raketa

Foto: Screenshot
1/4
12.05.2021.
u 08:17

Građani su mislili da će raketu zaustaviti sustav za obranu 'Željezna kupola', no to se nije dogodilo...

Izrael je izveo stotine zračnih napada na Gazu, a palestinske militantne skupine ispaljivale su rakete na Tel Aviv i Beršebu.

Jedan takav trenutak snimio je Izraelac koji je mislio kako će palestinsku raketu zaustaviti proturaketni sustav Željezna kupola.

Na snimci se vide ljudi okupljeni na ulici koji se smiju u trenutku dok se iznad grada čuje zvuk rakete koja im prilazi. Međutim, Željezna kupola je nije uspjela zaustaviti pa je raketa pala na ulicu.

 

U tom trenutku nastao je kaos, svi su počeli bježati, a u pozadini se čuje zapomaganje žena i glasne sirene.

Sve je započelo u ponedjeljak kada su palestinski  militanti raketirali Jeruzalem. Izraelski premijer Benjamin Netanyahu rekao je u utorak navečer da će se pojačati napadi na Gazu sve dok ne vrate 'sigurnost građanima Izraela'.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
09:03 12.05.2021.

kako siješ, tako i žanješ

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
12:54 12.05.2021.

"...Sve je započelo u ponedjeljak kada su palestinski  militanti raketirali Jeruzalem..."___Ne, sve je započelo jer židovi hoće iseliti 24 palestinskih obitelji kako bi se moglo useliti 24 židovskih obitelji...

ZA
zagabria5
09:51 12.05.2021.

Najbolji je ovaj što sjedi za stolom i jede sendvič dok rakete padaju, navikli su kao i mi uostalom na ratove. Sviđa mi se njihov mentalitet, vrlo pozitivan bez kuknjave, tu bi mi mogli štošta naučiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije