Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži ih policija

VIDEO Preko kamere gledala što muškarac i žena rade ispred kuće, a onda je otvorila vrata...

pokušaj krađe
Foto: Screenshot
1/2
05.04.2019.
u 11:30

Vlasnica kuće čula je da pas jako laje pa je odmah pogledala što se događa, a imala je i što vidjeti

Vlasnica kuće u Cape Coralu u američkoj saveznoj državi Floridi alarmirala je policiju nakon što je spriječila krađu usred bijela dana.

Naime, oko 14.45 sati čula je psa kako laje, a kada je pogledala na nadzornu kameru, vidjela je da se na cesti ispred kuće zaustavio bijeli kamionet. Iz njega su izašli muškarac i žena i zaputili se prema prikolici na kojoj se nalazila kosilica za travu.

Uhvatili su prikolicu i počeli je vući prema svojem vozilu, no žena je tada otvorila garažna vrata. Par je počeo bježati prema automobilu, a prikolica je ''jurila'' za njima niz prilaz.

Kradljivci su brzo sjeli u automobil i pobjegli, a vlasnica kuće je mobitelom fotografirala vozilo i registraciju. Slučaj je potom prijavila policiji koja traga za njima zbog pokušaja krađe.

Komentara 12

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
13:07 05.04.2019.

američki Romi.

NE
Neutralac
18:40 05.04.2019.

Imigranti.... Trump je u pravu....

DU
Deleted user
21:47 05.04.2019.

montaza radi skupljanja pregleda iz cijelog svijeta..nedavno slicna fora isto obisla svijet..tip isto stao autom pa ukrao saksiju sa cvijetom...vjerovatno zaradjuju nekako na tim forama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije