Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna osoba je ozlijeđena

VIDEO Kombijem se zaletavao u druge automobile: Pojavila se nova snimka sinoćnjeg kaosa u Kutini

Foto: Kutinanews
1/2
09.05.2023.
u 09:22

Jedna je osoba zatražila liječničku pomoć nakon masovne tučnjave sinoć u Kutini. Cijeli kaos počeo je na cesti

Čuje se galama, a zatim i kako jedan auto udara u drugi. Ovaj sudar dio je sinoćnjeg kaosa u Kutini gdje je došlo do masovne tučnjave

Na Facebook stranici Kutinanews piše kako je jedno vozilo prešlo u suprotni trak prema nepoznatoj osobi koja se nalazi ispred i kreće prema automobilu. Zatim se spašava bijegom. U vozilo potom udara kamionet. Grupa ljudi potom iz kamioneta izvlači vozača. Nešto slično ispričao je muškarac koji je prolazio cestom.

"Baš sam prolazio autom. Romi su se svađali, a onda se jedan kombijem zabio u auto. Nastao je kaos. Skupilo ih se desetak i nastala je tučnjava", ispričao je očevidac koji se zatekao u tom trenutku na križanju Radićeve i Zagrebačke, gdje je izbila velika tučnjava, pišu 24sata.

Policija je potvrdila da se kombi zaletavao u više automobila

O sinoćnjem sukobu u Kutini oglasila se i policija potvrdivši kako je jučer, 8. svibnja oko 20.20 sati, u ulici kralja Petra Krešimira IV u Kutini, došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba koje su se međusobno verbalno, a potom i fizički sukobili. Potom se oko 20.30 sati, na raskrižju ulica Kralja Petra Krešimira IV, Stjepana Radića i Zagrebačke ulice, muška osoba kombijem bez zaustavljanja zabila u više osobnih automobila.  

U navedenom događaju za sada je jedna osoba zatražila liječničku pomoć te su mu konstatirane lake tjelesne ozljede. "Sudionici ovog događaja su dovedeni u službene prostorije nadležne policijske postaje, nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrditi sve okolnosti ovog događaja", ističu u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar canned heat
canned heat
09:59 09.05.2023.

Ponovno Brazilci rade nerede po RH

ZJ
Zjako
11:22 09.05.2023.

Opet policija zlostavlja manjine, od ku im pravo da ih privode :-)

ZA
zagabria1
12:44 09.05.2023.

Dokle će manjina maltretirati većinu. Jednom smo to riješili devedesetih, zar treba opet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije