Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vesna balenović

'Pred Vladom ću stajati dok mi ne vrate posao u Ini'

Vesna balenović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
06.11.2013.
u 10:02

Pozivam premijera Zorana Milanovića i predsjednika Republike Ivu Josipovića koji je dobio izbore na borbi protiv korupcije da zaštite zviždače, kako mene, tako i sve ostale – rekla je Balenović

Pred Vladom ću stajati do povratka u Inu, poručila je poznata zviždačica Vesna Balenović koja je jutros od 9 sati pred zgradom hrvatske Vlade počela prosvjedovati tražeći da je se vrati na posao koji je izgubila jer je upozoravala na korupciju tešku 100 milijuna eura te dodala da unatoč priznanjima koje je u međuvremenu dobivala još nije vraćena u Inu.

– Ovo je krajnja mjera, ovo je sramota hrvatske Vlade i države. Pozivam premijera Zorana Milanovića i predsjednika Republike Ivu Josipovića koji je dobio izbore na borbi protiv korupcije da zaštite zviždače i mene i sve ostale – rekla je Balenović te zatražila da joj se vrati 13 godina plaće s kamatama te da se za pretrpljene duševne boli materijalno odšteti nju i njenu obitelj.

– Inače, u protivnom, ovo je kriminalna zemlja, kriminalna Vlada i građani će mi se početi pridruživati. Dvadeset pet puta obraćala sam se predsjedniku uprave INR Zoltanu Aldotu i nikada me nije primio, deset puta sam se javljala premijeru Milanoviću, ali mi je odgovorio da nemam oslobađajuću presudu. Poručujem mu, oslobađajuća presuda ne treba zviždačima nego ubojicama i pedofilima – poručila je Balenović koja smatra da zviždaču treba pohvala i nagrada te da bi u civiliziranoj zemlji pala vlada kad bi zviždač završio na cesti.

Komentara 1

LU
lukasoliver
11:47 06.11.2013.

Draga Vesna, Josipovic je dobio izbore na lazima, da ce se boriti protiv korupcije. Prije 13 godina , Stjepan Mesic isto je dobio izbore na istim lazima. I jedan i drugi vrlo su dragi hrvatskim ovcama. Ovce vole da im im se laze. Mozda si i ti jedna od tih ovaca koja si glasovala za Mesica i Josipovica. Nemoj prekinuti tradiciju, glasuj za Josipovica jos jednom. Jako nam je drag, i strasno puno radi za nas ovce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije