Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEĐENI KRALJEVIĆ

Unuk španjolskog kralja vježbao gađanje pa propucao stopalo

Špaljolski kralj
Reuters/PIXSELL
11.04.2012.
u 12:46

Ova nesreća podsjetila je na onu iz 1956. kada je Froilanov djed Juan Carlos u dobi od 18 godina slučajno upucao i usmrtio četiri godine mlađeg brata Alfonsa u portugalskom Estorilu

Felipe Juan Froilan, najstariji unuk španjolskog kralja Juana Carlosa, oporavlja se u bolnici u Soriji nakon što si je na obiteljskom imanju slučajno propucao nogu, piše Daily Mail.

Iako španjolski zakon strogo zabranjuje da djeca mlađa od 14 godina rukuju vatrenim oružjem, sin princeze Elene ozlijedio se u ponedjeljak dok je vježbao pucanje iz 36- kalibarske puške. Dogodilo se to na imanju njegova oca Jamiea de Marchalara koji bi zbog nepažnje mogao platiti kaznu od 6000 eura.

Froilan je nakon kirurškog čišćenja rane noć proveo u bolnici, a zatim je prebačen u privatnu kliniku Quiron. Društvo mu je pravila majka Elena. U srijedu ga je posjetila baka kraljica Sofia koja je po odlasku novinarima poručila kako i kraljevi znaju prirediti šokove bližnjima.

Ova nesreća podsjetila je na još jednu koja je kraljevsku obitelj 1956. godine zavila u crno. Tada je Froilanov djed Juan Carlos u dobi od 18 godina slučajno upucao i usmrtio četiri godine mlađeg brata Alfonsa u portugalskom Estorilu.

Komentara 4

CV
crna vrana
13:05 11.04.2012.

Još jedna u nizu potvrda svekolike dekadencije svih monarhističkih obitelji.

IC
ice12
20:08 11.04.2012.

monarh ili ne, svi smo mi crna zemlja. mozda monarsi imaju vise igracaka na raspolaganje...

PR
promill
09:10 12.04.2012.

Oduzeti im unuka i smjestiti ga u ustanovu! Dati djetetu oružje!!!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije