Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinj

Uhvaćena djevojka koja je razbila bocu i teško ozlijedila mladića

pad
Pero Lovrović/Pixsell
11.05.2010.
u 11:50

Policija je sumnjiči da je u subotu u sinjskom kafiću Puls razbila staklenu bocu čije su krhotine stakla teško ozlijedile Marka Z. (25) iz Hrvaca.

SPLIT - Istražni sudac pustio je nakon saslušanja Anu R. (24) iz Splita koja mu je privedena uz kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda iz nehaja.

Policija je sumnjiči da je u subotu u sinjskom kafiću Puls razbila staklenu bocu čije su krhotine stakla teško ozlijedile Marka Z. (25) iz Hrvaca. Bocom od 0,25 litara tresnula je o barski stol, a krhotina se zabila u Markovo oko.

Ozlijeđeni je najprije prevezen u sinjski Dom zdravlja, a potom u i KBC Split gdje su liječnici utvrdili da mu je komad stakla probio oko. Zadržan je na liječenju.

Ključne riječi

Komentara 1

HE
heather
15:20 17.05.2010.

pa kaj onda pa mogu i ženske ponekad popizdit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije