Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rutinska akcija

Uganuo zglob penjući se na Klek, spasili ga GSS-ovci

hgss
Ivo Čagalj/Pixsell
26.06.2012.
u 10:44

Ozlijeđena je osoba Đ. V. (62) iz Moravica, a uganula je skočni zglob desne noge. Spasioci su posumnjali i na prijelom

Brzom akcijom GSS-a u nedjelju je oko podneva s Kleka  spašena osoba koja je pri usponu na vrh planine ozlijedila nogu, izvijestili su gorski spasioci. 

Dojava od Centra 112 stigla je dvadesetak minuta prije 12 sati, a odmah je poslan SMS kojim se pozivaju članovi HGSS-ove stanice Ogulin u akciju.

U podne se prva ekipa od četiri spasioca uputila put Kleka terenskim vozilom, a jedna osoba ostaje u stanici kao koordinator. Ubrzo prema Kleku kreće još jedan tim od pet spasilaca.  

Ozlijeđena je osoba Đ.V. (62) iz Moravica, a uganula je skočni zglob desne noge. Spasioci su posumnjali i na prijelom.

Unesrećenoj osobi pružena je prva pomoć, imobilizirana je i uz pomoć Marinerovih nosila prebačena do vozila hitne pomoći u zaselku Bjelsko, gdje je predana hitnoj medicinskoj pomoći u 12.40 sati, izvijestio je HGSS.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije