Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVDA U GAZI

Ubili dvojicu, a ranili trojicu ubojica Vittorija Arrigonija

arr
afp
20.04.2011.
u 11:36

Talijan Vittorio Arrigoni (36) pronađen je prošli tjedan obješen u domu jednog palestinskog ekstremista u pojasu Gaze. Ubijen je samo nekoliko sati nakon što je otet

Nakon što je propalestinski talijanski aktivist Vittorio Arrigoni prošli tjedan ubijen u pojasu Gaze, snage Hamasa upale su u zgradu u kojoj su se skrivali ubojice Talijana i ubile dvojicu, a ranile trojicu. Jedan osumnjičeni za ubojstvo Arrigonija uhićen je neozlijeđen. Hamas je priopćio da se jedan ubijeni, Jordanac, ustrijelio nakon što je bacio granatu koja je ubila drugog militanata dok su snage sigurnosti ulazile u zgradu.

Podsjetimo, Vittorio Arrigoni (36) pronađen je obješen u domu jednog palestinskog ekstremista u pojasu Gaze. Ubijen je samo nekoliko sati nakon što je otet. Arrigonija su u četvrtak oteli pripadnici Džihadističke salafističke skupine povezane s Al Qa’idom. Koliko su Talijana pretukli, vidjelo se po snimkama koje su postavili na videu. Lice mu je bilo izubijano i natečeno, preko očiju mu je bio crni povez, a ispod je stajao natpis da zarobljenik dolazi iz Italije, “nevjerničke države”. Tobože su ga oteli da bi se ispunili neki njihovi zahtjevi, ali je ubijen prije nego im je moglo biti udovoljeno, čak i da se htjelo.

Ključne riječi

Komentara 149

OB
-obrisani-
23:42 20.04.2011.

Marsijanac - ne seri

OB
-obrisani-
16:49 20.04.2011.

strep....ocigledno je da postoje 2 verzije ...ona mossadovska i Kapelioukova...... Daj reci mi razlog iz kojeg bi Kapeliouk tako oblatio svoj narod.......i razlog ZASTO ga Begin nije tuzio

OB
-obrisani-
16:47 20.04.2011.

...pa Strepo...kad ste tako cisti zasto mrzite najmanje tuce naroda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije