Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVLJAJU SE

U osječkoj bolnici troje maloljetnika pretučenih u Vukovaru, jednog će pustiti kući

KBC Osijek gdje je nakon nesreće prevezen ministar Banožić
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
08.01.2024.
u 10:28

Dvoje maloljetnika zadobilo je teške tjelesne ozljede te je u osječkoj bolnici učinjena obrada i dodatne specijalističke pretrage

Nakon što je u subotu navečer u središtu Vukovara došlo do masovne tučnjave maloljetnika doznali smo kako su jučer u ranim jutarnjim satima u Klinički bolnički centar Osijek zaprimljena tri maloljetnika.  Dvoje maloljetnika zadobilo je teške tjelesne ozljede te je u osječkoj bolnici učinjena obrada i dodatne specijalističke pretrage. 

- Danas su boljeg općeg stanja te je u planu otpust jednog pacijenta na kućno liječenje - rečeno nam je iz osječke bolnice. 

Podsjetimo, do tučnjave je došlo u subotu oko 22.25 sati, a iako se u početku mislilo kako je riječ o međunacionalnom sukobu javili su se roditelji pretučene djece te kazali kako su 'BBB Vukovar počeli i hrvatsku djecu od 13, 14, 15 godina premlaćivati'. 

VEZANI ČLANCI: 

- To su djeca koja se znaju od prvog razreda osnovne škole. U gradu navečer šetaju gradom i druže se. To su sve djeca od 15-ak godina. Njih je u društvu bilo desetak. Napali su ih stariji dečki, pripadnici BBB Vukovar, koji su hodali ispred njih. Kako su nam djeca prenijela oni su u jednom trenutku čuli da netko od djece ima drugačiji naglasak pa su mislili da se radi o 'delijama' - ispričali su jučer za Večernji list članovi obitelji pretučenih maloljetnika. 

VIDEO Snijeg počeo padati diljem Hrvatske: Zabijelilo se i zagrebačko Sljeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije