Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorenje na poplave

U naletu tajfuna Lan u Japanu dvoje ljudi poginulo

Tajfun Lan
Reuters/Pixsell
23.10.2017.
u 07:22

Uzrokovao je poplave, prekinuo promet, zbog njega je otkazano najmanje 170 letova, a neki vlakovi otkazani su ili kasne.

Najmanje dvije osobe poginule su, a jedna je nestala kada se tajfun Lan u nedjelju obrušio na Japan, objavili su lokalni mediji.

Muškarac u dobi od 63 godine poginuo je u Fukuoki kada se zbog jakog vjetra srušila skela na gradilištu, objavila je novinska agencija Kyodo.

U prefekturi Yamaguchi pronađeno je tijelo sedamdesetogodišnjeg muškarca koji je nestao nakon što je javio da njegovo plovilo ima problema s motorom.

U ponedjeljak ujutro tajfun je stigao do prefekture Shizuoka u središnjem dijelu Japana.

Tajfun Lan
1/6

Uzrokovao je poplave, prekinuo promet, zbog njega je otkazano najmanje 170 letova, a neki vlakovi otkazani su ili kasne.

Japanska meteorološka služba upozorila je na poplave, klizanje terena, visoke valove, jaku kišu i vjetar.

Dodala je da bi tajfun u istočnom Japanu mogao razviti valove do 13 metara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije