Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiglo zahlađenje

Rijeku potopila jaka kiša, na Platku pada snijeg!

Potop u Rijeci
Foto: Gordan Jovanovac/Rimeteo Facebook
1/2
22.10.2017.
u 19:35

Ako imate fotografije s mjesta događaja, pošaljite nam ih na javi@vecernji.net!

Kiša koja pada u većini zemlje izazvala je probleme u Rijeci. Na istoku grada palo je gotovo 200 mm kiše što je uzrokovalo brojne probleme u prometu, piše IstraMet.

Voda je u pojedinima dijelovima bila duboka i 40 centimetara, a gradom su tekle blatne bujice.

Potopljen je i centar grada, a na terenu su vatrogasne ekipe. Podvožnjak kod brodogradilišta 3. maj tako je ponovno bio pod vodom, Krešimirova ulica koja spaja Mlaku i Žabicu našla se također pod vodom te je bila iznimno opasna za vožnju zbog brojnih izbijenih šahti, a slična situacija bila je i u Ulici J. P. Kamova gdje su stanari sami krenuli u akciju odštopavanja šahti, piše portal Fiuman.hr.

Kiša je uzrokovala štetu i u Trgovačkom centru Tower na Pećinama koji je također poplavio.

Ako imate fotografije s mjesta događaja, pošaljite nam ih na javi@vecernji.net!

Jako nevrijeme zahvatilo je i područje od Kopra do Trsta gdje se snažna grmljavinska ćelija zadržavala više od sat vremena.

Kiša je u nekim dijelovima prešla u snijeg koji jako pada na Platku, a u višim dijelovima dolazi i do stvaranja bijelog pokrivača.

Kako najavljuje Državni hidrometeorološki zavod, i sutra će u većini zemlje padati kiša. U noći i ujutro ponajprije u istočnim i južnim predjelima može biti obilnije kiše, a u najvišem gorju susnježice i snijega.

Ako imate fotografije s mjesta događaja, pošaljite nam ih na javi@vecernji.net!

Ključne riječi

Komentara 5

MK
MKGRA
22:41 22.10.2017.

Da to nije Drava došla do Rijeke

MA
MacSlavko
00:03 23.10.2017.

Rijeka - grad koji teče...

DU
Deleted user
20:48 22.10.2017.

Nadam se da ce tina sretno stic na dicc appointment

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije