Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Droga

U kosi kapetana Costa Concordie pronađeni tragovi kokaina

costa concordia  (1)
Reuters/PIXSELL
18.02.2012.
u 19:30

Međutim, kokain nije pronađen u kapetanovom urinu zbog čega odvjetnici preživjelih putnika sa kruzera traže da se test ponovi.

Tragovi kokaina pronađeni su u kosi kapetana Coste Concoride, Francesca Schettina, piše NY Dailynews. Za otkriće su zaslužni odvjetnici koji zastupaju žrtve s kruzera, no sudski eksperti tvrde da droga pronađena u kosi ipak ne dokazuje da je kapetan koristio drogu te smatraju Schenttino možda boravio pored kokaina bez da ga je konzumirao.

Međutim, kokain nije pronađen u kapetanovom urinu zbog čega odvjetnici preživjelih putnika sa kruzera traže da se test ponovi.Također, udruga za zaštitu potrošača Codacon tvrdi da je test nevaljan zbog toga jer nije pokazao ni da je kapetan uzeo lijek za smirenje koji je priznao da je popio istu večer kada se dogodilo nasukavanje Costa Cincordije.

Komentara 4

MY
mysel
22:50 18.02.2012.

ad fy

MY
mysel
22:52 18.02.2012.

ad odrasti pa sje sjeti i placi gorke suze

AG
Agramer198
09:42 20.02.2012.

Kapetan bio pun k\'o brod... eeeee prošla su vremena Jean-Luc Picarda....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije