Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
havarija kruzera

U kapetanovoj kabini odjeća i šminka moldavske plesačice

moldavka
Foto: VL
1/3
03.02.2012.
u 09:48

Domnica Cemortan istražiteljima je rekla da "voli Schettina“ i dodala da je on zaslužan za spas putnika

RIM – Odjeća, torbica s higijenskim potrepštinama i šminkom te druge osobne stvari moldavske plesačice Domnice Cemortan (25) pronađene su u kabini zapovjednika nasukanog talijanskog kruzera Costa Concordije Francesca Schettina. Mlada Moldavka nije imala svoju kabinu, već je stvari ostavila u kapetanovoj sobi. Domnicu Cemortan više od šest sati ispitivali su u tužiteljstvu u Grossetu kao osobu koja ima saznanja o događajima koji su se odvijali uoči i za havarije kruzera koji je 13. siječnja udario u hrid pokraj otoka Giglija u Tirenskom moru.

Na pitanje zamjenika tužitelja Grosseta Stefana Pizza i Marije Navarro zašto su njezine osobne stvari bile u kapetanovoj kabini, Cemortan je odgovorila da je ona prijateljica svima na brodu pa dodala da “voli Schettina“. Mlada Moldavka nije propustila ponoviti da se Schettino ponio "kao pravi heroj jer je spasio živote stotinama ako ne i tisućama osoba".

Cemortan je priznala i da je bila na komandnom mostu kada je brod udario u hrid. Nakon udara brod je nastavio ploviti do druge podmorske hridi na koju se naslonio i gdje se i danas nalazi. Tu će ostati još oko 10 mjeseci, koliko će biti potrebno da ga se ili cijeloga ili u komadima odnese u neko od brodogradilišta. Čini se, pak, da luksuzna Costa Concordia više nikada neće krstariti morima.

Komentara 4

AG
Agramer198
17:27 03.02.2012.

A kaj oni znaju, možda si je kapetan štel bit lijep na samo pa si je obukel haljinu i nabacil malo pudera...

IP
info_punkt
15:02 03.02.2012.

ona je prijateljica svima na brodu, a onda je valjda prijateljica noći...

IP
info_punkt
10:30 03.02.2012.

\"Na pitanje zašto su njezine osobne stvari bile u kapetanovoj kabini, Cemortan je odgovorila da je ona prijateljica svima na brodu...\" ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije