Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekomjerna brzina

Turčin autocestom Zagreb-Lipovac jurio 236 km/h

\'auto zagreb, 14.02.2006.  prometna policija, kontrola brzine, radar  ,    snimio Patrik Macek\'
Patrik Macek/PIXSELL
13.08.2012.
u 09:13

Prema policijskom priopćenju, vozaču je uručen prekršajni nalog, naplaćena novčana kazna u iznosu od 6.000 kuna te izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od godinu dana

Policija je na autocesti Zagreb Lipovac, na području općine Županja, jučer zatekla u prekoračenju brzine 40-godišnjeg turskog državljanina koji je svojim osobnim vozilom marke Mercedes vozio 236 kilometara na sat. Prema policijskom priopćenju, vozaču je uručen prekršajni nalog, naplaćena novčana kazna u iznosu od 6.000 kuna te izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od godinu dana.

Komentara 13

GL
glavo
09:57 13.08.2012.

sve je to sica.... stranci nam se smiju u lice kad vide kazne u HR, zato i rade sto hoce..... sto je jednom europljanu 700E kazne ??? znate li kakve su kazne vani ?? zato svi i divljaju po hr,ar,a nasa milicija im ne moze nista....moze mu napisati kaznu i puvati pod rep :) koja smo mi sprdacina od zemlje. probaj pobjeci policiji negdje na zapadu pa da vidimo sto ce biti...a ovdje pijani slovak vozi 100km dok sam ne sleti..... Milanovicu serem ti se na posao ....ocito je da smo morali ove crvene kmere dovesti na vlast jer smo mislili da biramo manje od 2 zla , ali ovi su jos gori.... FUj

TH
thekurcula
10:33 13.08.2012.

Kad već Nemačka proizvodi automobile koji mogu i do 300 km na sat zašto Hrvatska ne uvede zakon da samo auta sa blokadom na, recimo, 150 km na sat mogu da se voze po Hrvatskoj? Šta sprečava Hrvatsku u donošenju takvog zakona? I onda lepo, u Hrvatskoj, na tehničkom pregledu, svaki auto mora da ima blokade a od stranih auta se traži isto i ako se neko uhvati da ga nema sledi i kazna za to plus troškovi transporta takvog auta preko granice.

PA
parasa
09:32 13.08.2012.

Da,da tako treba, nema više "ciglu pod gas" i gazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije