Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjedokinja uznemirena

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA Netko je upucao psa u Slavoniji: 'Prošao je je još 30 metara i srušio se'

Policijski automobil
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.01.2024.
u 16:42

Pas je pao na mostu uz cestu, izdahnuo je nakon nekoliko sekundi, a iz PU vukovarsko-srijemske kažu da čekaju rezultate razudbe

Bilo je to jedno mirno subotnje jutro, sve dok se u 8.45 sati nije začuo pucanj, kaže nam svjedokinja (podaci u redakciji) iz Donjeg Novog Sela u općini Nijemci. – Pucanj je bio jako glasan, blizu moje kuće usred sela. Istrčala sam iz kuće i dvorišta u sekundi, bila sam još u pidžami. Vidjela sam jadnog psa, prošao je možda još 20, 30 metara i srušio se na mostu uz cestu – govori nam.

Dotrčala je do psa, ali uspjela ga je samo malo pomaziti po glavi, izdahnuo je nakon desetak sekundi. Nikoga nije vidjela i ne zna tko je pucao, ali je zbog svega zvala policiju. Kaže, nije to prvi pas ubijen na takav način, nije prvi put ni da je policija bila na mjestu događaja, no do sada nitko nije odgovarao.

VEZANI ČLANCI: 

– Pas nema čip i ne znam čiji je. Došla je i policija i istražitelji, bilo je tu dosta ljudi. Utvrđena je velika prostrijelna rana na trbuhu, ali nema izlazne rane. Tijelo psa poslali su u Veterinarski zavod u Vinkovcima. Nadam se da će ovaj put nešto pronaći i utvrditi tko je ubio psa – ističe svjedokinja.

Kako doznajemo, policiji je izražena sumnja tko bi mogao biti počinitelj, a što su utvrdili i što je do sada napravljeno upitali smo i Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku i veterinarsku inspekciju.

Foto: Privatni album

– Policijska uprava vukovarsko-srijemska 13. siječnja u 8,50 sati zaprimila dojavu o lešini psa u Donjem Novom Selu. Policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid u suradnji s veterinarom nadležne veterinarske službe. Lešina psa prevezena je u Veterinarski zavod u Vinkovcima radi provođenja razudbe kako bi se utvrdio uzrok uginuća psa, a nakon primitka nalaza policijski službenici će poduzeti mjere i radnje kako bi utvrdili sve okolnosti ovog događaja – kažu iz PU vukovarsko-srijemske. A iz Državnog inspektorata RH upućuju nas na PU vukovarsko-srijemsku koja trenutno vodi slučaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije