Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U BEOGRADU

Splav potonula usred tučnjave: Svi su odjednom krenuli izlaziti, most je pucao. Bilo je jezivo

Beograd: Potonuo splav Kartel, posjetitelji skakali u Savu i plivali do obale
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/11
24.12.2023.
u 09:14

Iz beogradske službe Hitne pomoći jutros je potvrđeno kako je zbrinuto oko 30 osoba koje nisu ozlijeđene

Prilaz do popularne beogradske splavi "Kartel" potpuno je potonuo, a dio gostiju krenuo je prema obali kroz mrak i ledenu vodu. Na mjesto događaja intervenirali su policija, vatrogasci i Hitna pomoć, a evakuirano je oko 30 osoba.

Kurir piše kako je splav potonula nakon što je na njoj izbila tučnjava, a potom se stvorila gužva na mostiću. Mnogi su skočili u vodu kako bi doplivali do obale.

"Zabava je trebala trajati do 2 sata, a oko 1 su nas izbacili. Mene su prvoga izbacili. Iz osiguranja nisu htjeli reći zašto. Izbacili su još desetak ljudi, a onda je počela rasprava, tučnjava, sukob s osiguranjem. Tada su svi odjednom krenuli izlaziti sa splavi. Kako su se svi počeli gurati, splav je počela tonuti, a most pucati. Svi su krenuli vrištati i plivati. Baš je bilo jezivo", ispričao je jedan od gostiju za Kurir.

GALERIJA Potonula popularna beogradska splav

Beograd: Potonuo splav Kartel, posjetitelji skakali u Savu i plivali do obale
1/11

Iz beogradske službe Hitne pomoći jutros je potvrđeno kako je zbrinuto oko 30 osoba koje nisu ozlijeđene, ističe N1 Srbija.

"Naše ekipe zbrinule su oko 30 mladih koji su bili na splavi. Nisu ozlijeđeni, ali su morali plivati ​​u hladnoj vodi i doživjeli su veliki stres", navodi se.

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
09:30 24.12.2023.

Ovo je 1.vijest na Badnjak? Da li ste vi normalni?

DU
Deleted user
09:58 24.12.2023.

Dešava se to i u Eritreji i južnom Sudanu a gdje neće kod naših istočnih komšija.

OL
oLo
09:36 24.12.2023.

Jesu li svi hrvatski građani koji se našli na tom mjestu, dobro?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije