Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE IDENTITETA

Muče je otkako je nastala. Makedonija je popila puno pelina; srpski, albanski, grčki, ali bugarski je najgorči

16.07.2022.
u 19:04

Iz jednog problema Sjeverna Makedonija ulazi u drugi i tome kao da nema kraja. Najprije je Makedonija trebala biti Bivša Jugoslavenska Republika Makedonija zbog pritiska Grčke, zatim su izbili etnički sukobi između Makedonaca i Albanaca. Potom je morala promijeniti ime iz Makedonije u Sjevernu Makedoniju, a sada je pod pritiskom Bugarske.

Komentara 2

HO
Homophob
09:11 17.07.2022.

Bugari kao i komsije "fatali se gleznjeve" pred Turcima 500 godina pa sada si lijece komplekse oplemenjenosti turskim genima maltretirajuci slabije koje mogu dosegnuti. rusi naravno imaju svoje ciljeve unoseci konfuziju u taj nesredeni dio svijeta jer u tudoj konfuziji vede profit.

ŠA
Šaraf
19:53 16.07.2022.

Bugari kao i rusi pa zapravo nisu ni sakrili svoju potporu agresiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?