Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTUPAN

Suđenje Ben Aliju u odsutnosti počinje 20. lipnja

ben
afp
14.06.2011.
u 11:15

Ben Ali je na vlasti u Tunisu bio neprekidno 23 godine, a svrgnut je 14. siječnja ove godine

Bivši predsjednik Tunisa Ben Ali prvooptuženi je u procesu koji će početi 20. lipnja, najavio je čelnik prijelazne tuniske vlade. Potonji je za Al Jazeeru izjavio da će Ben Ali i njegovi bliski suradnici odgovarati po ukupno stotinjak točaka optužnice. Međutim, i bivši predsjednik i njegova supruga, također optužena, nisu dostupni tuniskom pravosuđu.

Podsjetimo, Ben Ali je na vlasti u Tunisu bio neprekidno 23 godine, a svrgnut je 14. siječnja ove godine. Nakon bijega, s obitelji se skrasio u Saudijskoj Arabiji. Na sve zahtjeve za njegovim izručenjem, Saudijci su se oglušili.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
torrente
06:34 15.06.2011.

a naši glupi novinari objavili da je mrtav prije više od mjesec dana ali nisu naravno demantirali.ustvari na onoj novoj i nema novinara nego samo tatinih sinova koji samo prepisuju vijest a i to rade loše jer doslovno sve prepišu kako im napiše gugl prevoditelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije