Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija tebra

Suđenje krijumčarima 16 tona marihuane neće skoro početi

22.07.2022.
u 07:51

Prije tri godine, kada su uhićeni, sve je bilo grandiozno. Njih je bilo 15-ak, teretilo ih se za krijumčarenje 16 tona marihuane vrijedne 11 milijuna eura, ali i da su planirali napade na neke ljude, dok su drugima palili vozila... Nekima od njih blokirana je pa i odblokirana imovina, dok su se drugi i sami našli na meti suprotstavljenih kriminalnih skupina koje su im se osvetile dizanjem stana u zrak... Priča je to po kojoj bi se mogao napraviti kakav dobar akcijski film, no i tipična za hrvatsko pravosuđe. Jer optužnica u akciji Tebra, o kojoj je riječ, ni tri godine od uhićenja Tomislava Sablje, Tomislava Sučića, Đorđa Vuletića i ostalih još nije potvrđena. USKOK je optužnicu podigao 2020., a na spisu se do sada, a da suđenje nije ni počelo, izmijenilo troje sudaca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?