Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI

Stravična nesreća u Čakovcu: Na 50-godišnjaka naletio kamion, umro je na licu mjesta

Prometna nesreća u Čakovcu
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/4
12.02.2020.
u 10:18

Pedesetogodišnjak je treća smrtna žrtva na međimurskim prometnicama u 2020.

Policija je objavila detalje prometne nesreće u kojoj je jučer oko 18.30 sati poginuo 50-godišnji pješak.

Na raskrižju Ulice kralja Zvonimira i Ulice dr. Ante Starčevića u Čakovcu vozač (63) teretnog automobila s pridodanom prikolicom varaždinskih registracijskih oznaka vozio se neprilagođenom brzinom kolnikom Ulice kralja Zvonimira i prilikom skretanja na kolnik Ulice dr. Ante Starčevića prednjim dijelom vozila udario je u 50-godišnjeg pješaka koji je već započeo prelaziti kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu.

Inače, u prvoj jučerašnjoj informaciji iz policije navodilo se da je kamion pregazio osobu koja je ležala na kolniku. Tijelo pješaka prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu, gdje će se obaviti sudska obdukcija. 

Protiv 62-godišnjeg vozača kamiona podnijet će se kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Pješak je treća žrtva u cestovnom prometu ove godine u Međimurskoj županiji.

 

  

Ključne riječi

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
09:58 12.02.2020.

imao je prednost, bio je u pravu... i što mu sad to vrijedi? ljudi kuda vam se tako žuri? samo je jedan život i tih prokletih 5 sekundi je teško stati i pogledati lijevo-desno? divljaka na cesti će uvijek biti. pazite na sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije