Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orehovica

Mladić (19) pucao "kalašnjikovim" po selu!

Kalašnjikov iz kojeg je pucao 19-godišnjak
Foto: PU međimurska
10.02.2020.
u 10:23

Policija je dojavu o pucnjavi dobila jučer u 9.50 sati

Mladić star 19 godina uzeo je "kalašnjikov" u ruke i pucao jučer po selu Orehovici u Međimurskoj županiji! Policija je u 9.50 sati dobila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u Sportskoj ulici.

Brzom reakcijom policijskih službenika PP Čakovec mjesto događaja je osigurano, a nakon ishođenja naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražen je automobil Mazda 6 čakovečkih registarskih oznaka, u vlasništvu 22-godišnjaka, te prostorije obiteljske kuće kojima se koristi 19-godišnjak.

U prtljažnom prostoru automobila pronađena je automatska puška "kalašnjikov" koja je oduzeta 22-godišnjaku, no utvrđeno je da iz nje u zrak pucao 19-godišnjak s područja grada Čakovca. Protiv njega podići će se prijava za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari jer je neovlašteno nabavio i posjedovao automatsku pušku, te optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

VIDEO Muškarac izboden u zgradi u Puli

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije