Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakopala tijela

Strava u Srbiji – ubila dvije bebe: 'Lako ostajem trudna'

17.08.2013.
u 22:11

Aleksandra je odmah priznala da je ubila dva novorođenčeta, a branila se da "lako ostaje u drugom stanju" i da se ne može brinuti za više djece.

Zbog sumnje da je počinila dva čedomorstva, jedno prošle godine, a drugo prije 15 dana, srpska policija uhitila je Aleksandru J. iz Kruševca. Posmrtni ostaci beba pronađeni su u dvorištu kuće njezinih roditelja, piše Blic.

Aleksandra živi s mužem, izbjeglicom s Kosova, i troje djece. Stravičan zločin policija je otkrila nakon anonimne prijave mještana, koji su izjavili da je Aleksandra bila u drugom stanju, ali da u kući nema novorođenčadi.

Prema prijavi, Aleksandra je i ranije jednom bila trudna, ali djeteta poslije “nije bilo”. Iz policije su izvijestili da su tijela beba pronađena zakopana u dvorištu iza kuće. Preko zemlje je bilo nabacano kamenje, a zatim i neke stvari kako psi ne bi nanjušili tijela.

Izvor iz MUP-a Srbije za Blic je kazao kako je Aleksandra odmah priznala da je ubila dva novorođenčeta, a branila se da "lako ostaje u drugom stanju" i da se ne može brinuti za više djece.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije