Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskopali je

Što se krije u 20 godina staroj vremenskoj kapsuli Stevea Jobsa?

Apple i Steve Jobs
Reuters
22.09.2013.
u 10:30

U vremenskoj kapsuli nalazi se šest limenki piva, miš za kompjuter koji je proizveo Apple, ali i nagrada za onoga tko ju pronađe

Nakon dugogodišnje potrage za izgubljenim blagom Stevea Jobsa, ekipa National Geographica uspjela je otkriti gdje se nalazi 'vremenska kapsula' koju je prije 20 godina zakopao osnivač Applea, piše Daily Mail.

Kapsula je svjetlo dana trebala ugledati još prije 10 godina, no svi koji su bili uključeni u njezino zakopavanje zaboravili su gdje su je skrili.

U vremenskoj kapsuli nalazi se šest limenki piva, miš za kompjuter koji je proizveo Apple, ali i nagrada za onoga tko ju pronađe.

Ekipi koja ju je pronašla trebalo je dva sata da ju izvuku iz zemlje, a cijela akcija izvlačenja bit će prikazana u dokumentarnoj seriji Diggers (Kopači).

>> Doznajte što se nalazilo u škrinji koju su otvorili nakon 100 godina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije