Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZMJENE ZAKONA

Što nas čeka u zdravstvu u 2023.: Administratori za obiteljske doktore, mobilne ljekarne...

17.12.2022.
u 07:00

U svrhu praćenja ishoda liječenja posebno skupim lijekovima, HZZO će prikupljati dokumentaciju o primjeni takvog lijeka i vodit će registar ishoda liječenja tim lijekovima

Komentara 3

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
08:00 17.12.2022.

Liječnika sve manje, administracije sve više. Fantastično!

CH
chupakabra
07:15 17.12.2022.

A kad se povećavaju cijene hoće li i kvaliteta liječenja biti povećana a dolazak k specijalistu jednostavniji i brži ili su ti novci razlika namijenjena za stranačke šibicare i štetu koju rade tj. koju planiraju raditi?

DU
Deleted user
12:36 17.12.2022.

Zanima me hoće li svaka ordinacija u domu zdravlja imati zaposlenog administratora i gdje će naci sestre za otvaranje sestrinskih savjetovališta kad ih u sustavu ionako nedostaje veliki broj.Tijekom pandemije,a bome i poslije nje ionako je lutrija doći do liječnika obiteljske medicine bez narudžbe,putem telefona i maila,a u čekaonici sjede doslovno dva i pol pacijenta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?