Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBE NA TERENU

Srušio se medicinski helikopter u ruskom Volgogradu: Jedna osoba je poginula

A Russian Mi-28 military helicopter flies in the Luhansk region
Foto: Alexander Ermochenko/REUTERS
1/2
25.04.2023.
u 11:21

Prema prvim informacijama, radi se o helikopteru Ansat koji je bio na putu prema mjestu Jerzovka, nedaleko od Volgograda

Ruski medicinski helikopter jutros se srušio u ruskom gradu Volgogradu, a jedna osoba poginula je u nesreći, izvijestio je TASS.

''Pao je medicinski helikopter, jedan član posade je poginuo'', javile su ruske hitne službe. Prema prvim informacijama, radi se o helikopteru Ansat koji je bio na putu prema mjestu Jerzovka, nedaleko od Volgograda. Sve službe su na terenu, dodaje se.

Inače, Volgograd se nalazi u Rusiji i to oko 400 kilometara udaljen od Ukrajine na istoku. I dok se čeka reakcija Moskve na ovu nesreću, saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina je u utorak rekao da je svijet vjerojatno na rubu novog svjetskog rata i da raste rizik od nuklearnog sukoba.

"Svijet je bolestan i vrlo vjerojatno je na rubu novog svjetskog rata", rekao je Dmitrij Medvedev, Putinov zamjenik na mjestu šefa ruskog vijeća sigurnosti, na tiskovnoj konferenciji u Moskvi. Kazao je da svjetski rat nije neizbježan, no da rizici od nuklearnog sukoba rastu i da su ozbiljniji od zabrinutosti zbog klimatskih promjena.

>> VIDEO Rusija pozvala 'prave muškarce' da se pridruže vojsci, pogledajte zanimljiv spot

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije