Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam presudio: Pokraj mjesta na kojem je silovana konobarica pronađeno truplo

Silovatelj iz Kaštela nađen je obješen o stablo hrasta?

silovatelj
Arhiva VL/MUP
06.10.2009.
u 11:59

Sumnja se da se radi o 43-godišnjem Anti Zečeviću, muškarcu optuženom za brutalno silovanje 30-godišnje konobarice iz Kaštela, za kojim je policija raspisala tjeralicu.

Muškarac srednje dobi obješen o stablo pronađen je oko 11 sati u Kaštel Štafiliću, nedaleko od benzinske postaje. Prema prvim informacijama, riječ je o Anti Zečeviću (43) iz Solina, silovatelju za kojim je policija tragala 16 dana. Zbog užasna smrada koji se širio oko parcele na kojoj se objesio pretpostavlja se da je visio barem sedam dana.

Tijelo otkrio radnik
Smrad je osjetio vlasnik obližnjeg zemljišta na kojem se parkiraju autobusi, ali nije reagirao jer je bio uvjeren kako je riječ o nekoj uginuloj životinji. Tijelo obješeno o stablo hrasta pronašao je radnik koji je ujutro bagerom čistio taj teren. Dok je bio u bijegu, Zečevića je i majka pozivala da se preda policiji. Jučer je bila neutješna. Nije još dobila službene informacije, ali sumnja da je njezin sin mogao tako završiti. Za njim se tragalo zbog sumnje da je silovao i premlatio 30-godišnju konobaricu iz Kaštela. Bio je čest gost u kafiću u kojem je radila, a te ga je nedjelje susrela na benzinskoj postaji u blizini koje je i pronađeno tijelo. Zamolio ju je da mu učini uslugu te ga preveze do prijatelja, na što je ona i pristala, no čim su pošli s postaje, Ante je naglo promijenio ploču.

Mučenje do besvijesti
Počeo ju je udarati i naredio joj da krene u suprotnu smjeru. Na poljskom joj je putu naredio da zaustavi vozilo i navalio na nju. Nije ju prestao mlatiti i daviti ni nakon odnosa, a prestao je tek kada se žrtva od mučenja onesvijestila. Vjerojatno je pomislio kako ju je ubio pa je pobjegao. Žena je ipak uspjela doći k sebi i stići do prve kuće, odakle je pozvana policija i Hitna pomoć.

– Nakon očevida nismo pronašli tragove koji bi svjedočili da je riječ o nasilnoj smrti pa pretpostavljamo da je posrijedi samoubojstvo vješanjem. Prema nalogu istražnog suca tijelo je prevezeno na odjel patologije – kazala je Marina Kraljević-Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Ključne riječi

Komentara 5

GV
goran vrtaric
12:56 06.10.2009.

Steta sto se nije ubio prije nego je silovao zenu, ucinio bi uslugu i njoj i novinarima crne kronike, jer bi vjerovatno bila samo mala reportaza o njemu , a jedna velika budala manje.

DA
DaliborJ
19:31 06.10.2009.

pljuvati po mrtvima......časno nema šta

OB
-obrisani-
12:17 06.10.2009.

Po ovom se vidi da je jadan čovjek bio bolestan i da je sam sebi presudio,žao mi je te žene ,ne krivim za ovakve stvari pojedince koji čine po 50 prekršaja a policija i sudstvo ih ne kažnjava ako neko može činit bilo kakve prekršaje u državi onda se osili i misli da može činit šta hoće i da neče bit kažnjem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije