Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERNETSKA PREPIRKA

SDP-ovac Novosel na Facebooku izvrijeđao srednjoškolku

uvrede,facebook,anđelko novosel,josipa budić (1)
Foto: Screenshot Facebook
1/3
28.02.2013.
u 18:45

Anđelko Novosel napao je pobjedničku kartu na natječaju GIS DAY 2012. nazvavši je smećem

Srednjoškolka J. B. pobijedila je na natječaju GIS DAY 2012., a za svoj rad – kartu Plitvičkih jezera – nagrađena je prijenosnim računalom. Međutim, njezin se rad nije svidio Anđelku Novoselu, SDP-ovcu i stručnom voditelju Plitvičkih Jezera, koji je na Facebook-profilu GIS-a, ispod fotografije rada, napisao kako je riječ o "smeću od karte", navodeći kako su podaci u karti netočni i pitajući se je li posrijedi "neka zaj..ancija" ili se netko "želio praviti pametan".

Novosel je objavio još nekoliko komentara u kojima napada J. B. i njezin rad, a kada se u raspravu uključila i sama pobjednica natječaja, koja je rekla kako je zadatak sudionika bio da uzmu postojeće informacije, Novosel joj je odgovorio:

"Poštovana gospođice B., uistinu nevjerojatno koliko smjelosti i drskosti uz veliku dozu neznanja ima u vašoj intonaciji. Stoga se nemojte uopće drugi put čuditi kada vam netko vaš rad ocjeni kao 'smeće' jer sublimira vaš odnos prema radu i okolini. Umjesto da prihvatite kritiku, vi i dalje branite svoj plagijat jer ste priznali, ne samo da ste uzeli podlogu već ste uzeli i sadržaj za koji ne znate je li točan?! Što se karata u parku tiče, moram vas opet educirati. Park od svog osnutka ima vrlo kvalitetne karte, a drugo je pitanje što se niste udostojili ni pitati postoje li one. Ovime završavam svoj osvrt i svoj doprinos diskusiji jer nema nade!"

Novoselovi istupi izazvali su uglavnom negativne reakcije ostalih korisnika Facebooka koji su se uključili u raspravu, a koji su Novoselu između ostalog poručili da se "skulira" jer je riječ o natjecanju za srednjoškolce, a ne profesionalce.

>> Ministar policije Ostojić posvadio se s novinarom na fejsu

Komentara 2

SE
sestrićna
19:14 28.02.2013.

a tipičan kulturan i socijalno o(ne)svješten sdp.ovac--

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
22:53 28.02.2013.

je li itko i očekivao išta drugo od nekog SdP-ovca???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije