Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TA DIVNA STVORENJA

Šaljite nam fotke i birajte najboljeg kućnog ljubimca uz Večernji!

ljubimci-najljepša mačka
Foto: Ines Mamula
1/96
09.02.2013.
u 12:08

Pošaljite nam slike svog psa, svoje mazne mace, čupavog zamorčića, muzikalnog papagaja ili egzotičnog varana

Na naš poziv da pošaljete slike svojih ljubimaca i zatim sudjelujete u odabiru naj kućnog ljubimca odgovorili ste brojnim mailovima. U samo nekoliko dana stiglo je preko 600 slika pasa, mačaka, papagaja, kanarinaca, zečeva, zamorčića, ima tu i paunova i patkica. Kako bismo vam omogućili da dobro razmislite kome ćete dati svoj glas, odnosno da imate dovoljno vremena kako biste lobirali za svog kućnog ljubimca, odlučili smo primanje fotografija zaključiti 10. veljače. Tako će glasanje biti otvoreno od 11. do 18. veljače, a o detaljima ćemo vas na vrijeme obavijestiti. Ističemo samo da one odabrane, njih deset, očekuju poklon bonovi Pet centra. O svemu čitajte u novom prilogu Vau, mijau,..., koji izlazi 24. veljače, a do tada uživajte u galerijama predivnih kućnih ljubimaca.

Ako ste kao svaki ponosni vlasnik sigurni da je baš vaš kućni ljubimac najljepši, najsimpatičniji, najglasniji, najpametniji..., Večernjakova e-mail adresa ljubimci@vecernji.net od danas je pravo mjesto za vas. Tu vas čekaju i nagrade.

Sve što trebate napraviti jest poslati sliku svoga psa kojega ste naučili trikovima, zabilježiti sve poze u kojima spava, jede ili "gnjavi" ukućane... Ili pak sličicu šteneta koje vas je netom "posvojilo" i rado bi se njime pohvalili. Dobro su došle, naravno, i mazne mace i one "otkačene" kojima je najbolji prijatelj televizor ili čupavi zamorac. I muzikalni papagaji i egzotični varani... Zapravo, sve što se može nazvati kućnim ljubimcem – i čovjekovim najboljim prijateljem – za kojega ćete na našim internetskim stranicama moći i glasati i birati najbolje. Potom ćete o njima, među ostalim, čitati i u novom Večernjakovu prilogu "Vau, mijau... koji izlazi 24. veljače, a namijenjen je onima koji već imaju kućne ljubimce i onima koji ih tek planiraju nabaviti. Uz slike koje nam pošaljete poželjno bi bilo napisati i gdje je fotografija nastala, ime i godine vašeg kućnog ljubimca te svoje podatke i broj telefona kako bismo vas u slučaju osvojene nagrade mogli pronaći.

Slike ljubimaca na ljubimci@vecernji.net možete slati do 10. veljače. Glasovanje je otvoreno od 11. do 18. veljače, do 18 sati, a sve ostalo doznat ćete pak u Vau, mijau...

O blagodatima suživota s kućnim ljubimcima brojna istraživanja potvrdila su da životinje, osim što su zabavne, pomažu ljudima da i sami pokažu svoje osjećaje. Zdraviji su i sretniji, a život im je uz životinje pun zabave. Kućni ljubimci za vlasnike su članovi obitelji o kojima se brinu podjednako kao o djeci. Briga nosi i puno obveza, a u Vau, mijau pročitajte i još nešto što treba znati prije nego ljubimca nabavite: koliko stoji, kako ga hraniti, njegovati te priče sretnih vlasnika ljubimaca i priče životinja koje traže novi dom.

>> Prijašnje fotografije naših čitatelja pogledajte ovdje

Galerija 1

Galerija 2

Galerija 3

Galerija 4

Galerija 5

Galerija 6


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije