Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog velike potražnje

Karte i od 39 kuna: Ryanair otvara bazu u Zagrebu dva mjeseca prije plana i uvodi dvije nove linije

BELGIUM-ZAVENTEM-EU-CORONAVIRUS-TRAVEL BAN-LIFTED
Foto: Zheng Huansong/XinHua/PIXSELL
1/2
11.05.2021.
u 12:41

Kako bi proslavio rano otvaranje nove baze u Zagrebu, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala po cijenama od samo 39 kuna

Najveći europski niskobudžetni avioprijevoznik objavio je danas da će svoju bazu na Zračnoj luci Franjo Tuđman otvoriti 23. srpnja, što je gotovo dva mjeseca ranije nego što je prvotno bilo planirano.

Usto, objavili su i da će njihova linija Zagreb-Milano  biti pokrenuta već 17. lipnja umjesto srpnja, kako je bilo prvotno planirano. Ranije pokretanje baze, navode u Ryanairu, omogućit će hrvatskim putnicima da rezerviraju letove za London Stansted, Bruxelles – Charleroi, Gothenburg – Landvetter, Milan – Bergamo i Rome – Ciampino od lipnja, odnosno srpnja. Dodatnih devet ruta bit će dostupno za rezervaciju od rujna, uključujući i dvije nove rute – za Malmö i Düsseldorf Weeze.

Kako bi proslavio rano otvaranje nove baze u Zagrebu, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala po cijenama od samo 39 kuna za putovanje do 31. listopada, koje se mora rezervirati do ponoći 13. svibnja na web stranici Ryanair.com.

– Oduševljeni smo što smo ubrzali lansiranje naše nove baze u Zagrebu koja će našim hrvatskim potrošačima ponuditi popularna odredišta gotovo dva mjeseca ranije od planiranog. Ovo napredno otvaranje otvorit će rute prema europskim žarištima poput Londona Stansteda, Göteborga i Rima od srpnja. Također smo sretni što možemo najaviti daljnje dvije nove rute za Malmö i Düsseldorf Weeze, oba od rujna po dva polazna leta tjedno –  kazao je komercijalni direktor Ryanaira, Jason McGuinness.

S obzirom na to da se ograničenja putovanja zbog COVID-19 redovito mijenjaju, putnici sada mogu rezervirati letove, znajući da, ako trebaju odgoditi ili promijeniti datum putovanja, to mogu učiniti do dva puta uz naknadu s nultom promjenom do kraja listopada 2021., poručuju iz Ryanaira. 

 

Jeftini letovi Ryanairom u lipnju kreću i iz Zagreba u 12 europskih destinacija!


 
Ključne riječi

Komentara 39

ZA
zagabria5
20:26 11.05.2021.

Odlična vijest, sada će biti jeftinije u London nego u obližnje toplice. treba pratiti cijene voća i povrća na placu u Londonu i ako bude povoljno, hop!

SC
Serious_Callers_Only
13:01 11.05.2021.

Taj Stansted je dno ljudske civilizacije. Tisuće, ali doslovce tisuće beskučnika i narkomana koji spavaju po podu, policijske patrole sa puškama, svaku minutu na razglasu poruka čuvajte svoj život, prijavite svako sumnjivo ponašanje. Takvo mjesto nikad prije ni poslije nisam vidio, jedino što je tome slično su filmovi Chappie i District 9.

AL
alinavlado123
21:02 11.05.2021.

Žena i ja smo letili sa Wizz airom za London, sve bilo ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije