Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.05.2014. u 12:00

Čim je Karamarko sišao s govornice, Tomašić mu je u lice predbacila: ''Mogao si bar zahvaliti svojim koalicijskim partnerima“, na što se bocnuti predsjednik HDZ-a vratio na improviziranu binu ispraviti propus

Javno špotanje

Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a AS, dobila je 107.206 preferencijskih glasova na nedjeljnim izborima i znatno doprinijela pobjedi koalicije na čelu s HDZ-om. Sve to nije bilo dovoljno Tomislavu Karamarku da je spomene u svom prvom obraćanju pred TV kamerama u izbornoj noći. Zahvaljujući Novoj TV znamo i kako je reagirala na tu nekorektnost. Čim je Karamarko sišao s govornice, Tomašić mu je u lice predbacila: ''Mogao si bar zahvaliti svojim koalicijskim partnerima“, na što se bocnuti predsjednik HDZ-a vratio na improviziranu binu ispraviti propust. Gdje je Ruža, tu su i bodlje.

Potresna ispovijed Ivice Vrkića

Čitao knjige kao idiot pa pliva samo u političkim vodama

Ivica Vrkić, gradonačelnik Osijeka, iznenadio je svoje sugrađane priznanjem da ne zna plivati. ''Nikad u životu nisam naučio plivati i zato iz svog iskustva želim reći da učinite sve da se to ne dogodi i vama. Grad Osijek u tome će vas poduprijeti“, poručio je Vrkić svojim najmlađim sugrađanima koji su se na Gradskim bazenima počeli privikavati na vodu. Da ne pomislimo kako Vrkić ''ne zna ni čitati ni plivati“, osječki se gradonačelnik pohvalio kako je oduvijek bio zainteresiran za knjige. ''Učio sam kao idiot i čitao knjige, a danas mi je žao“, poručio je Vrkić. Ne treba mu biti žao, zahvaljujući knjigama već pola stoljeća uspješno pliva u hrvatskim političkim vodama.

Sindikalna računica

Tko tebe donacijom, ti njega potpisima

Željko Stipić, predsjednik Sindikata Preporod, pohvalio se novinarima kako je 17 sindikata prikupilo 100.000 kuna pomoći za žrtve poplava u Slavoniji. Solidarnost zaslužuje svaku pohvalu, ali ponekad treba pripaziti na kontekst, primjećuje Novi list. Stipić se donacijom potrebitima pohvalio u sklopu početka sindikalne akcije prikupljanja potpisa za referendum protiv outsourcinga dodavši znakovito ''kako se dobro dobrim vraća“. Očekuje li on to 100.000 potpisa za 100.000 kuna?

Bačen novac

Laburisti loše utrošili 1,25 milijuna kuna

Nikola Vuljanić, bivši eurozastupnik HL-a, izjavio je da bi bolje prošli da nisu potrošili više od svih, 1,25 milijuna kuna na kampanju. Vjerojatno bi prošli isto, ali bolje bi prošli stradalnici kojima su druge stranke donirale sredstva.

Komentara 4

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
12:35 28.05.2014.

Karamarko je trebao Ruži dati priliku da kaže koju....sa govornice, na to bi ga trebali obavezivati glasovi koje mu je Ruža "donjela"....ali izgleda da kod crnog Marka, maniri vlaški...

Avatar noemy-no
noemy-no
12:50 28.05.2014.

Svaki normalni gradjanin se srami ovih. Jedan sef stranke koju je sud proglasio ''kriminalistickom organizacijom'', druga prevarila gradjane, u zemlji joj se stranka vodi za EU-skepticnu krajnju desnicu, a ona na listi sasvim desete ideologije. Strava. Zivim za dan kad cemo ih sve gledati na optuznickoj klupi pred zakonom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije