Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ruža bocnula Karamarka zbog riječi u izbornoj noći

Čim je Karamarko sišao s govornice, Tomašić mu je u lice predbacila: ''Mogao si bar zahvaliti svojim koalicijskim partnerima“, na što se bocnuti predsjednik HDZ-a vratio na improviziranu binu ispraviti propus

Komentari 4

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
12:35 28.05.2014.

Karamarko je trebao Ruži dati priliku da kaže koju....sa govornice, na to bi ga trebali obavezivati glasovi koje mu je Ruža "donjela"....ali izgleda da kod crnog Marka, maniri vlaški...

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
12:50 28.05.2014.

Svaki normalni gradjanin se srami ovih. Jedan sef stranke koju je sud proglasio ''kriminalistickom organizacijom'', druga prevarila gradjane, u zemlji joj se stranka vodi za EU-skepticnu krajnju desnicu, a ona na listi sasvim desete ideologije. Strava. Zivim za dan kad cemo ih sve gledati na optuznickoj klupi pred zakonom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.