Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ

Rusi o predsjednici: 'Putovala je ekonomskom klasom i navijala s tribina'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
06.07.2018.
u 11:43

Pišu i kako se nakon pobjede spustila u svlačionicu i čestitala igračima te izborniku.

Odlazak predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na utakmicu Hrvatske i Danske, nije bila samo tema u Hrvatskoj već i u Rusiji gdje se održava Svjetsko nogometno prvenstvo.

Tako ruski Sputnik piše kako je predsjednica ekonomskim letom putovala u Rusiju te su oduševljeni činjenicom da je bila na zajedničkoj fotografiji s ostalim putnicima. 

Kolinda Grabar Kitarović
1/10

– Hrvatska predsjednica stigla je točno na vrijeme utakmice protiv Danske u Nižnji Novgorodu. Grabar Kitarović ranije je dobila navijačku iskaznicu za SP te nije gledala utakmicu iz luksuznog apartmana na stadionu već s tribine s ostalim nogometnim entuzijastima – piše Sputnik.

Pišu i kako se nakon pobjede spustila u svlačionicu i čestitala igračima te izborniku. 

Napominju i kako je na Twitteru čestitala Rusiji na ''dobroj igri'' u susretu protiv Španjolske te poručila da dolazi u Soči na utakmicu protiv Rusije.

Komentara 133

JT
Jedan_tamo
11:58 06.07.2018.

Bravo gospođo Predsjednice!!

HR
Hrvatska
12:11 06.07.2018.

Svaka cast predsjednici!

KR
Krotila
11:57 06.07.2018.

veče predsjedničke ovlasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije