Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEIZMJERNA POMOĆ

Rotary klub Zagreb Grič donirao vrijednu opremu bolnicama

Donacija
Foto: Rotary klub Zagreb Grič
10.04.2020.
u 09:52

Ukupna donacija sadržavala je 1000 zaštitnih vizira, 200 zaštitnih FFTP2 maski i 2000 limenki energetskog pića MTV UP, a financirana je iz sredstava članova Rotary kluba Zagreb Grič.

Rotary klub Zagreb Grič, jedan od najmlađih hrvatskih Rotary klubova donirao je zaštitne vizire, višekratne zaštitne FFTP2 maske za lice i energetska pića Kliničkoj bolnici Merkur i Kliničkom bolničkom centru Sestre Milosrdnice.

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Donaciju je u ime Rotary kluba Zagreb Grič uručio voditelj odbora za humanitarnu djelatnost Marjan Jakobac, u ime KB Merkur primila ju je predstojnica Klinike za unutarnje bolesti doc. dr. sc. prim. Delfa Radić-Krišto, a u ime KBC Sestre Milosrdnice prof. dr. sc. Krešimir Rotim, predstojnik Klinike za neurokirurgiju. 

Donirani viziri koji su potpuno prilagođeni i testirani za upotrebu u zdravstvenom sustavu proizvedeni su u proizvodnom pogonu hrvatske tvrtke Hladni Val d.o.o. u Novoj Gradišci. Donirane višekratne zaštitne maske za lice proizvođača 3M nose kategorizaciju FFTP2, dok su energetska pića brenda MTV UP koji proizvodi hrvatska tvrtka Jakob d.o.o.

Ukupna donacija sadržavala je 1000 zaštitnih vizira, 200 zaštitnih FFTP2 maski i 2000 limenki energetskog pića MTV UP, a financirana je iz sredstava članova Rotary kluba Zagreb Grič. Donacija će omogućiti kvalitetniju zaštitu medicinskih djelatnika iz doniranih bolničkih ustanova, a time i pacijenata koji koriste usluge obje bolnice", navodi se u priopćenju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije