Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJKA ČETVERO DJECE

Rodila zdravu djevojčicu dok je bila u komi zbog korone: Mislila sam da ću umrijeti

Carrie-Anne Osborne
Facebook
31.03.2021.
u 10:43

Trudnoj 32-godišnjakinji pluća su počela otkazivati pa su je liječnici stavili u induciranu komu. Zadnje čega se sjeća je da su joj rekli da je moraju poroditi

Majka Carrie-Anne Osborne (32) bila je u komi zbog koronavirusa kada je rodila svoje četvrto dijete.

Naime, trudnoj 32-godišnjakinji pluća su počela otkazivati pa su je liječnici stavili u induciranu komu. Zadnje čega se sjeća je da su joj rekli da je moraju poroditi, piše The Sun.

Pet tjedana kasnije rekli su joj da je pobijedila koronavirus, ali i da je majka zdrave djevojčice Storm.

– Držati ju prvi puta je bilo magično. Nikad to neću zaboraviti – ispričala je 32-godišnjakinja.

My stages today I was walking on frame slowly but I will get there Lewis Duncan Leanne Osborne Kirsty Anne Osborne Michael Osborne Sue Osborne Stanley Osborne

Objavljuje Carrie-anne OsborneSubota, 27. veljače 2021.

 

Carrie-Anne u bolnici je završila u 32. tjednu trudnoće nakon što se razboljela nekoliko dana nakon Božića. Bila je pozitivna na koronavirus i brzo joj se stanje pogoršalo.

– Bilo mi je sve teže disati. Kao da mi je nilski konj sjedio na prsima – ispričala je. Usne te prsti na nogama i rukama postali su joj plave boje u nedostatku kisika. Brzo je nazvala hitnu pomoć.

– Mislila sam da ću umrijeti. Nisu imali izbora nego me staviti u komu. Moje tijelo nije bilo dovoljno snažno za nas obje – ispričala je.

Nakon porođaja, djevojčica je bila negativna te ju je njezin otac odveo kući, a majka je još ostala na intenzivnoj njezi. Stanje joj se bilo pogoršalo te su liječnici upozorili obitelj na najgori mogući ishod. Srećom, oporavila se i svoju novu kćer je upoznala 12. veljače.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
dancuo
11:28 31.03.2021.

Još kad bi znali punu istinu... S druge strane nastarija Europljanka sa svojih 117 godina preboljela Covid bez problema. Baš čudan taj virus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije