Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA NA INSTAGRAMU

Razvodi se finska premijerka Sanna Marin: 'I dalje smo najbolji prijatelji...'

Finnish Prime Minister Sanna Marin reacts during a meeting of Social Democratic Party in Lahti
Foto: LEHTIKUVA/REUTERS
1/6
10.05.2023.
u 17:17

Sanna Marin našla se u središtu pozornosti nakon snimke s privatne zabave na kojoj se vidi kako pleše i pjeva s prijateljima. Nakon toga objavljena je i eksplicitna fotografija iz vladine rezidencije, a potom i video iz noćnog kluba u kojem se vidi kako pleše s finskim pjevačem

Finska premijerka na odlasku Sanna Marin objavila je da se razvodi od supruga Markusa Raikkonena nakon što su 19 godina proveli zajedno. Marin i Raikkonen vjenčali su se 2020. godine te imaju zajedno petogodišnju kćer. 

- Zajedno smo ispunili papire za razvod. Zahvalni smo na 19 godina koje smo proveli zajedno i na našoj voljenoj kćeri - napisala je finska premijerka na Instagramu gdje je objavila fotografiju sa suprugom. 

- I dalje smo najbolji prijatelji, bliski jedno drugome i brižni roditelji. Ubuduće ćemo provoditi vrijeme kao obitelj i zajedno jedni s drugima. Molimo da poštujete našu privatnost. Neće više ovo komentirati - napisala je, a istu je fotografiju podijelio na Instagramu i njezin suprug. 

Foto: Instagram

 

Podsjetimo, Marin je u kolovozu dospjela na naslovnice svjetskih medija zbog video snimke s privatne zabave na kojoj se vidi kako pleše i pjeva s prijateljima. Jedna od snimki potaknula je glasine o tomu da je mlada premijerka možda konzumirala droge, no ona je odmah odbacila sve optužbe i spremno se podvrgnula testu na droge koji je bio negativan.

Nakon toga društvenim mrežama se proširila fotografija dvije žene koje se ljube, a koja je snimljena u Kesäranti, službenoj rezidenciji finske vlade koju koristi premijerka Marin, a nalazi se u Helsinkiju.  Sanna Marin potvrdila je da je fotografija snimljena u državnoj rezidenciji. Kazala je da je fotografija originalna i da je snimljena u Kesäranti. Fotografija je snimljena 10. srpnja kada se održavao glazbeni festival Ruisrock te je ona ugostila svoje prijatelje u rezidenciji koja ima i bazen i saunu.

Potom je procurila još jedna snimka iz kluba u kojem je snimljena kako intimno pleše s pjevačem Olavijem Uusivirtaom. Na drugoj snimci je pak zavodljivo plesala s influencericom Sabinom Särkkä. Vjeruje se kako su obje snimke nastale u istoj noći budući da je Marin nosila istu odjeću. 

VIDEO Vozač autobusa je bio nadrogiran? 'Vozio je 30 na sat, pa onda 100. Imao je svakakve ispade'

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
18:13 10.05.2023.

Nekako mi je i bilo za očekivati nakon onoga, posebno s onim likom. 'Ko zna što je bilo poslije između njih (nje i lika). Preljub, osobno, ne opraštam, kao žena. Tko može, svaka mu čast. Ja ne mogu.

Avatar Stradun
Stradun
17:33 10.05.2023.

To se moglo i očekivati.

Avatar Medeni
Medeni
17:53 10.05.2023.

Jedna od mnogo ljudi u politici, nedoraslih funkciji koju obavljaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije