Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haag

Ratka Mladića ponovno izbacili iz sudnice, pa sucu kazao da izigrava i tužitelja

Ratko Mladić
Foto: ICTY
01.12.2014.
u 18:35

Sudac Alphons Orie na kraju prvog dijela svjedočenja svjedoka obrane Sima Bilbije pitao je Mladića je li glasno spomenuo prezime tužitelja Zeca.

Suci Haaškog suda izbacili su iz sudnice Ratka Mladića nakon što je glasno spominjao ime tužitelja Amira Zeca, javlja RTS.

Sudac Alphons Orie na kraju prvog dijela svjedočenja svjedoka obrane Sima Bilbije pitao je Mladića je li glasno spomenuo prezime tužitelja Zeca.

"Jesam rekao 'Zec', ali ima kod nas Zec prezime, pa sam pitao odvjetnika je li...", odgovorio je Mladić. Orie ga je zatim prekinuo, a Mladić prokomentirao: ''Ne daš mi da odgovorim, čovječe.'' Orie je potom rekao da će vijeće za vrijeme pauze razmotriti posljedice koje bi Mladić trebao snositi zbog kršenja zabrane da glasno govori, na što mu je Mladić kazao: ''Pa ti izigravaš i tužitelja i suca.'' 

Orie je nakon toga donio odluku da Mladića udalji iz sudnice do kraja iskazivanja svjedoka Bilbije. ''Ja imam pravo... Orie, samo ti izigravaj tužitelja'', rekao je Mladić.

>> Ratko Mladić zbog lošeg zdravlja izbjegao izjašnjavanje o krivnji

>> Ratko Mladić suca Oriea oslovljavao s "druže"

>> Haaški sud: Ratko Mladić mora odgovarati za genocid

Komentara 16

LU
luftbrenzer
19:15 01.12.2014.

Ratko pokušava imitirati Voju, ali mu nije dorastao ni do gležnjeva. Vojo ih je doslovce ispreskakao i kako je rekao, ostavio je zvijer da krvari. Sada će Ratko umjesto njega fasovati sve one bjesove koji su se kod sudaca skupilii u nemoći da stanu na kraj njegovim osebujnim tiradama. Zato će, i biti provođen u lisicama

DU
Deleted user
21:01 01.12.2014.

a doveli su ga..skoro..pa mrtvog..e sta su ..zapadni zatvori..a oni bi tili vratiti seselja ..da jos sto godina pozivi..a ludi judi..

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:58 01.12.2014.

Hoće li se Intel i AMD procesori i dalje smanjivati istim tempom ko i Srbija zadnjih 10 godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije