Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 ozlijeđenih

Raketa pogodila bolnicu Liječnika bez granica u Jemenu, troje mrtvih

Jemen
Foto: Reuters/ PIXSELL
10.01.2016.
u 14:45

"Raketa je pogodila bolnicu u Razehu, u pokrajini Saadi, pri čemu je poginulo troje ljudi, a 10 je ozlijeđeno", objavili su Liječnici bez granica na Twitteru.

Bolnica Liječnika bez granica na sjeveru Jemena pogođena je raketom, pri čemu je poginulo troje ljudi, objavili su Liječnici bez granica.

"Raketa je pogodila bolnicu u Razehu, u pokrajini Saadi, pri čemu je poginulo troje ljudi, a 10 je ozlijeđeno", objavili su Liječnici bez granica na Twitteru.

Ne navodi se tko je osumnjičen za napad. Organizacija dodaje da je u saudijskim zračnim napadima u toj pokrajini u listopadu bila pogođena još jedna njihova bolnica, pri čemu je lakše ozlijeđeno dvoje djelatnika.

>> Jemenska vlada neće prognati UN-ova izaslanika za ljudska prava

Komentara 4

Avatar lvan12
lvan12
16:19 10.01.2016.

Obamini saveznici vehabije, opet gađaju bolnice...

ST
stomugromova
16:49 10.01.2016.

Cionisti i vehabije su pokazali najveću preciznost pri gađanju bolnica.Liječnici bez granica su svjedoci.

ZH
zlatko.harapin53
17:06 10.01.2016.

"Slučajno" gađanje bolnica postala je malo previše "slučajno".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije