Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesu li štedjeli predsjednika?

Računaju da će po drugi mandat: SDP-ovci će podržavati Milanovića dok god udara po HDZ-u

14.02.2022.
u 17:41

I kada je vratio odlikovanja Branimiru Glavašu i kada se obračunavao s nevladinim udrugama koje je desnica uvijek etiketirala ljevičarskima... dojam je da bi u SDP-u bili najsretniji da ih nitko ništa ne pita

Komentara 72

Avatar Le-Freak
Le-Freak
18:07 14.02.2022.

Hvala Skoro, DP i Mostu. Doveli ste pravoga na mjesto predsjednika koji odgovara vasoj mentalnoj razini.

KA
karlodrago
18:03 14.02.2022.

Pitanje hoće li Zoki iz zdravstvenih razloga izdržati do drugog mandata

DU
Deleted user
18:06 14.02.2022.

Danas se podržavaju svi koji imaju isti cilj, a to je borba protiv HDZ-a koji je organizacijski i u svakom drugom pogledu svjetlosnim godinama ispred svih njih. Ne zovu se bez razloga Mostovci Milanovićevi mališani. Najkomičnije je vidjeti kako Bulj,, Peđa ili Penava dodvornički kao vjeverice skakuću oko predsjednika kada se susretnu s njim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?