Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenada umro

Pronašla bocu s pepelom preminulog, novcem i porukom: Sjedila sam i plakala kao dijete

poruka u boci
Foto: Getty Images
1/3
14.09.2019.
u 10:23

Policajka Paula Pendleton na plaži u Floridi pronašla je bocu s pepelom preminulog muškarca iz Teksasa, a ono što je pisalo u poruci slomilo joj je srce

Boca s pepelom preminulog muškarca iz Texasa, pismom i 4 dolara isplivala je na obali Floride.

Pronašla ju je narednica Paula Pendleton iz šerifovog ureda okruga Walton na floridskoj plaži Panhandle.

– Kada sam je pročitala, sjedila sam u automobilu i plakala kao dijete – priznala je policajka koja je i sama izgubila supruga prije godinu dana.

Naime, riječ je o pepelu 39-godišnjeg Briana Mullinsa, vozača kamiona iz Garelanda u Texasu koji je iznenada preminuo. Njegova majka Darlene Mullins odlučila ga je poslati na njegovo posljednje putovanje.

– Bio je strastveni ribolovac. Želio je proputovati svijet – rekla je majka koja mu je odlučila ispuniti snove jer je oduvijek želio loviti ribu na oceanu.

Majka preminulog bocu je dala svojim rođacima u Floridi i oni su je bacili u ocean.

No, nakon nekog vremena je isplivala na obalu.

– Pozdrav. Ova boca sadrži pepeo moga sina Briana koji je iznenada i neočekivano preminuo 9. ožujka 2019. godine. Boca je poslana iz Destina na Floridi. Ako je pronađete, molim vas da me nazovete ili pošaljete mi poruku. Ostavila sam 4 dolara za poziv. Slobodno dodajte svoju vlastitu poruku i onda ga ponovno oslobodite. Moj sin je bio 39 godina star kada je preminuo i bio je jako voljen. Molim vas, pustite ga da putuje – pisalo je u poruci.

U boci je bila još jedna poruka koju je napisala kćer preminuloga.

– Pozdrav, moje ime je Peyton. Ja sam Brianova kćer. Otac je preminuo kad sam imala 14 godina. To je pogodilo našu obitelj jako i dosad nam je bilo teško. No, kao što je baka rekla, volio je biti slobodan. To je upravo ono što mi radimo – napisala je djevojčica.

Kao što je obitelj željela, policajka je bocu vratila u more na Brianovo drugo putovanje.

VIDEO Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 4

NE
nemanatrag
11:41 14.09.2019.

Svi umiremo iznenada i pred kraj života.

Avatar patkovic
patkovic
10:26 14.09.2019.

vidiš da ima života posle smrti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije